Proiectare instalatii stingerea incendiilor

Beneficiind de experienta si competenta in proiectare, echipa PROINCSAN va ofera servicii de proiectare Instalatii de limitare sau stingere cu apa a incendiilor destinate cladirilor civile si industriale.
 
  • Instalatii cu hidranti interiori cu furtun plat sau semirigid, respectiv hidranti exteriori subterani sau supraterani, dimensionate hidraulic respectind prevederile P118/2;
  • Instalatii cu sprinklere tip apa-apa sau apa-aer, pentru cladiri de birouri, garaje subterane, spatii comerciale, sali de spectacole sau cladiri publice cu spatii aglomerate, spatii de productie sau depozitare (inclusiv cu stive inalte). In functie de tipul instalatiei si aplicatia specifica proiectele noastre, calculate hidraulic complet si conformate cu respectarea cerintelor SR EN 12845 sau NFPA 13, utilizeaza sprinklere de tavan sau de perete, standard sau cu acoperire extinsa, inclusiv sprinklere tip ESFR obligatorii in depozitele cu stive inalte. Daca spatiile protejate avind majoritar temperaturi pozitive, includ si zone cu pericol de inghet, de tipul unor camere frigorifice, folosim pentru acestea sprinklere uscate tip TYCO fara a mai fi nevoie de o instalatie separata apa-aer. In functie de preferintele beneficiarului putem folosi in proiect fitinguri filetate sau cu canal si garnitura tip TYCO, VICTAULIC, MOGDAL sau alti furnizori consacrati.
  • Instalatii cu drencere pentru protectia golurilor sau a scenelor din salile de spectacol.
  • Instalatii de stingere cu spuma de joasa/medie/inalta infoiere pentru rezervoare, depozite sau hangare conforme cerintelor  SR EN 113565-2,  NFPA 11 sau NFPA 409.
  • Instalatii cu apa pulverizata pentru protectia sau racirea rezervoarelor sau a instalatiilor industriale.
 Asiguram clientilor nostri reducerea costurilor investitiei, marirea sigurantei si a duratei de exploatare a instalatiilor prin:
  • implementarea in proiecte a unor solutii tehnice judicios fundamentate prin calcul hidraulic complet efectuat in conformitate cu cerintele SR EN 12845 sau SR EN 113565-2; 
  • implementarea de tehnologii,  materiale  si componente moderne, agrementate sau certificate pe plan european.

Despre NOI

 

Echipa PROINCSAN SERV este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani.

Va oferim servicii de consultanta, verificare autorizata , proiectare instalatii sanitare si de stingere a incendiilor.
 
Autorizari
 
  • personal autorizat M.L.P.A.T (M.T.T.C) ca verificator de proiecte, specialitatea Is, toate exigentele
  • personal calificat pentru ocupatia “Proiectant sisteme de securitate” cod COR 214319
  • autorizatie M.A.I - I.G.S.U pentru “Proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor”. 
 
Lucrari complexe
Vizitati portofoliul nostru de clienti si proiecte realizate.
 
 
Experienta
Proincsan Serv este o firma de proiectare instalatii cu sediul in Bucuresti. Echipa este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea de instalatii sanitare si stingere cu apa a incendiilor, destinate cladirilor civile si industriale. Proincsan a realizat lucrari complexe de proiectare instalatii pentru obiective din Bucuresti si din tara. Detinem de asemenea o importanta experienta in design management si in project management putind actiona ca reprezentant al investitorului in relatiile cu proiectantul general, autoritatile si constructorul.
 
 
 
Nu ezitati sa ne contactati. Veti obtine un raspuns rapid si profesionist la intrebarile Dvs.
 

Contact Rapid

office@proiectare-instalatii.ro

 

Tel:0744-372-865

Contact PersonPrin WhatsApp