Servicii Proiectare instalatii sanitare

Beneficiind de experienta si competenta in proiectare, echipa PROINCSAN va ofera servicii de proiectare instalatii sanitare destinate cladirilor civile si industriale.
 
  • Instalatii de alimentare cu apa rece si calda menajera cu tevi si fitinguri din otel zincat, cupru, HDPE, PPR, PE sau PEX. Distributia poate fi montata in pereti, in tavanul fals, in pardoseala sau combinat, folosindu-se distribuitoare si contorizare de apartament.
  • Instalatii de canalizare menajera cu tuburi si fitinguri din PP, HDPE sau PVC pentru cladiri rezidentiale cu regim normal de inaltime sau cladiri inalte si foarte inalte. Pentru acestea din urma propunem sisteme GEBERIT cu piese de racord tip SOVENT care elimina necesitatea coloanelor secundare de aerisire.
  • Instalatii de canalizare pluviala cu sisteme GEBERIT PLUVIA sau DYKA VACURAIN care utilizeaza tuburi cu diametre mai mici decit instalatiile clasice si pante de scurgere zero.
  • Instalatii rezidentiale de evacuare prin pompare ape uzate menajere, inclusiv fecaloide, utilizind grupuri WILO sau DAB.
 Asiguram clientilor nostri reducerea costurilor investitiei, marirea sigurantei si a duratei de exploatare a instalatiilor prin:
  • implementarea in proiecte a unor solutii tehnice judicios fundamentate
  • implementarea de tehnologii si materiale moderne, agrementate sau standardizate pe plan european.

Despre NOI

 

Echipa PROINCSAN SERV este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani.

Va oferim servicii de consultanta, verificare autorizata , proiectare instalatii sanitare si de stingere a incendiilor.
 
Autorizari
 
  • personal autorizat M.L.P.A.T (M.T.T.C) ca verificator de proiecte, specialitatea Is, toate exigentele
  • personal calificat pentru ocupatia “Proiectant sisteme de securitate” cod COR 214319
  • autorizatie M.A.I - I.G.S.U pentru “Proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor”. 
 
Lucrari complexe
Vizitati portofoliul nostru de clienti si proiecte realizate.
 
 
Experienta
Proincsan Serv este o firma de proiectare instalatii cu sediul in Bucuresti. Echipa este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea de instalatii sanitare si stingere cu apa a incendiilor, destinate cladirilor civile si industriale. Proincsan a realizat lucrari complexe de proiectare instalatii pentru obiective din Bucuresti si din tara. Detinem de asemenea o importanta experienta in design management si in project management putind actiona ca reprezentant al investitorului in relatiile cu proiectantul general, autoritatile si constructorul.
 
 
 
Nu ezitati sa ne contactati. Veti obtine un raspuns rapid si profesionist la intrebarile Dvs.
 

Contact Rapid

office@proiectare-instalatii.ro

 

Tel:0744-372-865

Contact PersonPrin WhatsApp