Proiectare instalatii canalizare pluviala si stingere incendii

CATEDRALA MÂNTUIRII NEAMULUI si dependinte asimilate – proiectare instalatii canalizare pluviala si stingere incendii cu hidranti interiori si cu sprinklere in spatiile de circulatii si in spatiul polivalent Subsol Vest, inclusiv statia de pompare pentru stingere incendii.

 

Proiectare instalatii stingere incendii

” BIBLIOTECA NATIONALA SI AULA” Bucuresti, cladire inalta cu corpuri avand destinatia birouri si sali lectura plus o sala polivalenta cu capacitate de peste 600 locuri si sali de conferinta a caror configuratie a impus prevederea de sprinklere sub tavanele false precum si intre planseele de beton armat si tavanele false, respectiv podelele false.

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Complex Rezidential “MONACO TOWER ” Bucuresti, cuprinzind 2 cladiri locuinte (2S+P+M+20E) si 9000 mp spatii comerciale tip mall, asezate pe o infrastructura comuna alcatuita din 2 niveluri subterane destinate parcarii insumind cca. 14000 mp.

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Complex Rezidential “ASMITA” Bucuresti, cuprinzand 7 cladiri locuinte, din care 5 cladiri (2S+P+16E), 1 cladire (2S+P+20E) si 1 cladire (2S +P +24E), cu 2 niveluri subterane (cca. 13000 mp) destinate parcarii.

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Ansamblu rezidential “ROSE GARDENS” Bucuresti compus din 11 cladiri locuinte – 6 cladiri (S+D+P+11E) si 5 cladiri (S+D+P+9E) – si un nivel subteran destinat parcarii (cca. 22000mp).

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Cladire birouri “UTI”, Bucuresti, cu 11 etaje si 3 niveluri subterane (cca. 3000mp) destinate parcarii cu sisteme Klauss.

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Ansamblu rezidential “CASABLANCA” Bucuresti, compus din 7 cladiri locuinte (2S+P+18E) si 2 gardinite, asezate pe o infrastructura comuna alcatuita 2 nivele(cca. 35000mp) subterane destinate parcarii.

 

PROIECTARE INSTALATII SANITARE SI STINGERE INCENDII

Cladire birouri “OLYMPIA” Bucuresti, (3S+P+M+11E) incluzind spatii comerciale , spatii pentru birouri si 3 subsoluri (cca. 3000mp) destinate parcarii.

 

Imagine cu caracter demonstrativ

statie-pompare-stingere-incendiu

Statie de pompare stingere incendii

Proiectare instalatii stingere incendii

HANGAR PENTRU MENTENANTA AVIOANE –  a fost proiectat in concordanta cu cerintele NFPA 409, NFPA 13, NFPA 16 si SR 12845; hangarul a fost dotat cu sprinklere cu apa la tavan, instalatie de inundare cu spuma AFFF 3% la pardoseala si cu hidranti cu apa+spuma. Spatiile adiacente au fost dotate cu instalatii de stingere cu sprinklere apa-aer cu preactiune si sprinklere apa+spuma.

 

HANGAR PENTRU MENTENANTA AVIOANE –  a fost proiectat in concordanta cu cerintele P118/2 si SR EN 13565-2; hangarul a fost dotat instalatie de stingere cu spuma de inalta infoiere montata la tavan si cu hidranti cu apa+spuma. Spatiile adiacente au fost dotate cu hidranti interiori cu apa.

Proiectare instalatii stingere incendii

DEPOZIT CU STIVE INALTE PENTRU PET-URI PALETIZATE -Instalatie de stingere cu sprinklere ESFR la tavan si sprinklere de raft K80 pentru o inaltime de depozitare de 12,2 m, pe o suprafata totala de 7300 mp dotata cu rafturi de tip drive-in. Instalatia a fost proiectata si calculata hidraulic in conformitate cu cele mai restrictive cerinte intre SR 12845 si normativul beneficiarului.

 

Despre NOI

 

Echipa PROINCSAN SERV este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani.

Va oferim servicii de consultanta, verificare autorizata , proiectare instalatii sanitare si de stingere a incendiilor.
 
Autorizari
 
  • personal autorizat M.L.P.A.T (M.T.T.C) ca verificator de proiecte, specialitatea Is, toate exigentele
  • personal calificat pentru ocupatia “Proiectant sisteme de securitate” cod COR 214319
  • autorizatie M.A.I - I.G.S.U pentru “Proiectarea sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor”. 
 
Lucrari complexe
Vizitati portofoliul nostru de clienti si proiecte realizate.
 
 
Experienta
Proincsan Serv este o firma de proiectare instalatii cu sediul in Bucuresti. Echipa este formata din personal cu o experienta de peste 30 de ani in proiectarea de instalatii sanitare si stingere cu apa a incendiilor, destinate cladirilor civile si industriale. Proincsan a realizat lucrari complexe de proiectare instalatii pentru obiective din Bucuresti si din tara. Detinem de asemenea o importanta experienta in design management si in project management putind actiona ca reprezentant al investitorului in relatiile cu proiectantul general, autoritatile si constructorul.
 
 
 
Nu ezitati sa ne contactati. Veti obtine un raspuns rapid si profesionist la intrebarile Dvs.
 

Contact Rapid

office@proiectare-instalatii.ro

 

Tel:0744-372-865

Contact PersonPrin WhatsApp